Top

QUVI és un espai dedicat a l’estilisme, perruqueria, spa, estètica,… El projecte QUVI va sorgir durant l’any 2007 amb la unió de dos directors creatius formats en algunes de les més prestigioses escoles de tall i estilisme, amb més de 20 anys d’experiència en salons de prestigi del país.


Jordi Vizcaino

Co-director tècnic i artístic de QUVI

Amb més de 20 anys d’experiència, s’ha desenvolupat professionalment en els millors salons d’èlit de Barcelona. Cal destacar la seva trajectòria com a professor a l’International Llongueras Center i la seva presència a passarel·les de moda com 080 Gaudí. Ha format part també de l’equip de creatius d’avantgarde a les Jornades Llongueras de perruqueria a Monjuïc i ha col·laborat amb Marcel Monlleó BCN i Mogeen Holanda.

Òscar Quemada

Co-director tècnic i artístic de QUVI

Amb 16 anys d’experiència, s’ha format en els millors salons d’estilisme de Barcelona com Ripoll-Cerdán (Cebado) i Hair Time amb qui va col·laborar en diferents events, com ara la passarel·la Piel España. Ja amb QUVI ha continuat la seva formació i ha treballat també amb Mogeen Holanda. Tanmateix, fou a Hair Time de la mà de Fran Siles on es forjà la seva inquietud per embellir, però al mateix temps, naturalitzar i personalitzar l’estil de cada persona.